18.04.2024, 07:24

У російському Воронежі пролунали вибухи: влада заявила про атаку БПЛА

В российском Воронеже прогремели взрывы: власти заявили об атаке БПЛА

У російському Воронежі ввечері 17 квітня пролунав вибух, після чого над одним із районів міста піднявся густий стовп диму. Місцева влада заявила про атаку БПЛА.

В одному з районів російського Воронежа ввечері 17 квітня пролунав вибух, після чого почалася пожежа. Місцева влада заявила про атаку БПЛА, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив, що силами ППО та засобами РЕБ над Воронежем нібито "виявлено та придушено український БПЛА літакового типу". За його словами, при падінні БПЛА постраждала промислова будівля. На місці інциденту працюють оперативні служби.

Пізніше він повідомив, що за уточненими даними, під час падіння українського безпілотника також постраждала невелика пилорама, що належить індивідуальному підприємцю та пошкоджено два приватні домоволодіння.

Російський чиновник заявив, що "ситуація під контролем" і додав, що "при падінні українського БПЛА поранення отримала жінка 1956 р.н."

Тим часом у російських пабликах з'явилися повідомлення про "прильот" по місцевому НПЗ. Міноборони РФ інформацію про атаку БПЛА на Вороніж поки не коментує.

Воронеж, новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк