02.05.2024, 14:00

"Відчули легку наживу": Колаборанти розпродують Азовське узбережжя

Иллюстративное фото / Открытый источник

Російська влада заявила про наміри створити на захоплених територіях України нові цілорічні курорти та розвивати туристичну сферу. Відчувши можливість непогано заробити, колаборанти почали розпродувати Азовське узбережжя.

Незаконно привласнені землі вздовж Азовського узбережжя окупаційна влада тепер активно пропонує так званим інвесторам з російських регіонів-шефів. Йдеться насамперед про рекреаційні зони, пансіонати та бази відпочинку. Про це ]]>повідомляє ]]>Центр національного спротиву, передає Час Пік.

"За словами гауляйтера Дениса Пушиліна, вони вибудовують такі відносини з майбутніми "інвесторами" таким чином, що вони (покупці) можуть брати ті чи інші пансіонати, землі під пансіонати і вже облаштовувати територію. А саме узаконення таких домовленостей може й почекати.

Виглядає на те, що сам Пушилін не до кінця вірить, що можна беззаконно орудувати на тимчасово окупованих територіях України. Таки усвідомлення, що за кожен злочин обов’язково буде відповідальність присутня у голові кремлівського посібника", - йдеться у повідомленні ЦНС.

Нагадаємо, в окупованому Маріуполі, що знаходиться на півдні Донецької області, на північному узбережжі Азовського моря й у 2012 році був визнаний одним із найкомфортніших для проживання в Україні міст, сьогодні триває активний розпродаж "понаїхавшим" житла, як нового, так і "віджатого". Офіційно стартувала програма іпотеки на вторинне житло під 2% на окупованих територіях. Саме під цю програму в "республіці" ухвалили закон про "націоналізацію" нерухомості українців.

Окупанти будь-якими способами намагаються витіснити місцеве населення й замінити його на "понаїхавших" росіян...

Читайте також: "Десять років потому": На що перетворився Донецьк з приходом "руського миру"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк