02.05.2024, 12:26

На окупованій Луганщині планують запустити 10 додаткових автоклубів для "зомбування" населення

На оккупированной Луганщине планируют запустить 10 дополнительных автоклубов для "зомбирования" населения

Російські окупанти обіцяють "підняти культурний рівень" мешканців та "організувати дозвілля" у віддалених селах на "звільнених" територіях. Для цього обіцяють запустити додаткові автоклуби.

Як заявили у Мінкультури РФ, планується постачання додаткових 10 автоклубів у "ЛНР" до кінця 2024 року. Перші десять автоклубів т.зв. "республіка" отримала у 2023 році, повідомляє Час Пік.

Як пишуть пропагандистські ресурси, автоклуби - це пересувні "культурні центри", обладнані світловим, звуковим та відеообладнанням. Автоклуб легко перетворюється на кінозал та сцену для виступів.

Яку "культуру в маси" нестимуть російські окупанти - цілком очевидно. В окупованих містах, де гостро відчувається інформаційний голод, людей "годуватимуть" казками про "велику й могутню", про "доблесть та честь" російських вояків, про "світле майбутнє з РФ"...

Багатофункціональні "будинки культури" на колесах вже випробували перед "виборами Путіна", зокрема, на Старобільщині.

"До так званої "лнр" упродовж року за підтримки окупаційного мінкульту доставлять ще десять кінотеатрів на колесах. Їх використовуватимуть при організації дозвілля – проводитимуть масові заходи із дозволу фсб, транслюватимуть обрані кінострічки та пропагандистськи телепередачі. Перші 10 таких автоклубів передали на окуповану Луганщину минулоріч, деякі з них вже агітували на місцях", - ]]>повідомляє ]]>Луганська ОВА.

Читайте також: "Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

Читайте ще: "Сумнівна слава та сумна доля": В окупованому Лисичанську росіяни знімають кіно

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк