27.04.2024, 22:21

Армія РФ штурмує Очеретине чотирма бригадами: ЗСУ залучили резерв 

Оксана Мовчан | Всі новини автора
цічсву

Російські окупанти прорвалися в село Очеретине неподалік Авдіївки Донецької області. Нині ворог під вогневим контролем ЗСУ.

Про це 27 квітня повідомив в ефірі національного телемарафону спікер оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) "Хортиця" Збройних сил України Назар Волошин, передає Час Пік.

"Наразі частина, у якій знаходиться противник, перебуває під нашим вогневим контролем, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога звідти. Тривають важкі бої. Ситуація контролюється підрозділами сил оборони", – сказав він.

Спікер ОСУВ "Хортиця" зазначив, що ворог залучив для спроби захоплення Очеретиного одразу чотири бригади.

ЗСУ вживають заходи, аби стабілізувати ситуацію на Авдіївському напрямку та повернути контроль над Очеретиним. Для цього було також залучено додаткові сили та засоби з резерву.

"Із нашого боку вживаються всі заходи для стабілізації обстановки на авдіївському напрямку та повернення контролю над Очеретиним. З цією метою також введено додаткові сили та засоби з резерву", – пояснив Волошин.

За даними ISW, військові РФ просуваються на фронті в Донецькій області, зокрема на північний захід від Авдіївки. Також фіксуються наміри ворога обійти Часів Яр, та створити умови для оточення.

Як повідомлялось раніше, агент "АТЕШ" зі штабу угруповання військ "Центр" ЗС РФ інформує, що кубинські найманці, які воюють на Покровському напрямку у складі 428 мотострілецького полку, ліквідували свого командира.

Читайте також:

Окупанти показали підбиту техніку і розповіли про ситуацію в Кремінній на Луганщині - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк