10.05.2024, 12:51

"Кривавий день": 9 травня в "ДНР" сталася смертельна ДТП, а в "ЛНР" на пожежі загинули мати та однорічна дитина

в Донецке произошло смертельное ДТП

Святковий день 9 травня запам'ятається мешканцям окупованого Донбасу не лише масовими урочистими заходами, а й трагічними подіями.

В окупованому Донецьку 9 травня близько 15:00 сталася смертельна ДТП за участю легкового автомобіля та маршрутного автобуса, а в окупованому Краснодоні (Сорокине) пожежа забрала життя двох людей, повідомляє Час Пік.

У Кіровському районі окупованого Донецька на вулиці Кірова автомобіль марки Kia зіткнувся з маршрутним таксі, внаслідок чого відбулося перекидання автобуса. В аварії загинуло дві людини: водій легкового автомобіля та пасажир автобуса. Водія легкового автомобіля, чоловіка 1979 р.н. рятувальникам довелося деблокувати за допомогою гідравлічного інструменту.

Крім того, двох постраждалих пасажирів автобуса доставлено до лікарні каретами швидкої допомоги, ще троє - звернулися по допомогу самостійно.

смертельное ДТП в Донецке смертельное ДТП в Донецке смертельное ДТП в Донецке смертельное ДТП в Донецке

В окупованому Краснодоні (Сорокине) через несправну проводку загорілася квартира. Пожежники, які прибули на виклик, виявили жінку та немовля вже без ознак життя.

пожар в Краснодоне пожар в Краснодоне

Читайте також: Багато хто не доживе до "світлого майбутнього": про якість медицини в окупованому Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк