18.02.2024, 22:41

Покаянна поїздка Кіркорова на Донбас: як росіяни поставилися до "зіркового" турне співака містами "ДНР"

Филипп Киркоров

Російський поп-король Філіп Кіркоров якось обмовився, що заради миру він готовий піти "у колготках на передову". Сказав він це для красного слівця, навіть не підозрюючи, що життя зробить йому несподіваний "сюрприз" й зовсім скоро йому доведеться вирушити в "турне" на окупований Донбас.

Як зустрічали зіркового Кіркорова на території окупованого Росією Донбасу та як сприйняли його "героїчні гастролі" самі росіяни, розповість Час Пік.

Ще влітку 2023 року Кіркоров розповідав про те, що готовий їхати на передову, заради встановлення миру. А у грудні сталося те, через що йому терміново довелося здійснити "благодійний візит" на Донбас.

Засвітившись на "голій вечірці" у клубі "Мутабор" у російській столиці, Кіркоров практично став ізгоєм, як і багато інших учасників цього скандального заходу. Зірку "вирізали" з новорічних розважальних програм, великі корпоративи відкликали свої запрошення, скасували низку виступів, співак втратив роль у рімейку фільму "Іван Васильович змінює професію", а у Держдумі запропонували позбавити Кіркорова звання народного артиста РФ...

Киркоров на "голой вечеринке"

Необхідно було терміново "рятувати обличчя", оскільки публічні вибачення та виправдання "не прокотили". Один із депутатів Держдуми РФ заявив, що спокутувати свою провину "винні" можуть "наданням допомоги фронту". От і довелося "королю" російської поп-естради вирушити у незаплановане турне. Щоправда, колготки він завбачливо залишив удома, від гріха подалі...

Горлівка

На Донбасі "замолювати гріхи" після "голої вечірки" Кіркоров почав із Горлівки. В окупованому місті 13 лютого він виступив перед пораненими та співробітниками міської лікарні №2, а потім відвідав зруйновану залу "Шахтар", де за словами Кіркорова, вперше пролунав його перший хіт "Атлантида".

Киркоров в Горловке

Пропагандистські ЗМІ захлинаючись пишуть про те, що співак привіз гуманітарну допомогу, пообіцяв допомогти постраждалим із протезуванням, пожертвував 3 млн руб. притулку для тварин та подарував кондиціонери дитячому центру.

"Цікаво звичайно, що в головах у таких людей. Ось чувак приїжджав в Україну роками, давав тут концерти, на які ходили люди... Вони дарували Кіркорову квіти, він зі сцени розповідав, як їх він любить.

І ось зараз він буквально підтримує вбивство цих людей. Своїх глядачів...", - ]]>прокоментував ]]>приїзд співака в т.зв. "ДНР" журналіст Денис Казанський.

Зірковий конфуз

"Красива картинка" візиту зірки до військового шпиталю у Горлівці була "замазана" неприємним інцидентом. Як ]]>повідомляє ]]>"по секрету всьому світу" Telegram-канал "Кремлевская табакерка", Кіркорова "знудило від запахів гнилих кінцівок та спітнілих чоловіків". Що ж, співак не був готовий до того, з чим йому доведеться зіткнутися. При цьому він ще встиг обматерити одного з ветеранів.

Як пише "Кремлевская табакерка", персонал госпіталя отримав "щедрі чайові" за мовчання, але інцидент приховати не вдалося...

Макіївка

16 лютого Кіркоров "ощасливив" своїм візитом окуповану Макіївку. Він відвідав Палац дитячої та юнацької творчості імені Джарти. Й не забув розповісти, що привіз дітям іграшки, розмальовки та інші подарунки, серед яких були реалістичні ляльки із виглядом самого співака.

Киркоров в Макеевке

Реакція на "турне" Кіркорова по "ДНР"

У мережі бурхливо обговорюють "гастролі" Кіркорова на Донеччині. Не всі повірили у щирість співака. Багато хто вважає, що він змушений був приїхати, щоб "замолити гріхи", й запитують, що заважало йому відвідувати Донбас упродовж останніх років.

Військові записали відеозвернення до Кіркорова, запропонувавши йому після виступу зняти костюми з пір'ям та взявши зброю вирушити на передову. Військор-пропагандист Юрій Котенок заявив, що Кіркоров спокійно "тусив по світу" і йому 10 років "було начхати на Донбас", поки не припекло.

Російський актор Олександр Огурцов взагалі заявив, що Кіркорову слід було б не подарунки туди возити, а "утки" за пораненими виносити та гнійні бинти знімати... А актриса-путіністка та громадський діяч Яна Поплавська зазначила, що в РФ "поїздки до СВО" після того, як "накосячити" стали своєрідним "лайфхаком"...

Втім, знайшлись й ті, хто похвалив Кіркорова за поїздку. Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що він "приїхав до ДНР з гуманітарною місією". А жителі окупованих міст взагалі були у захваті - після 2014 року "зірки" не часто балують їх своїми виступами.

Реакція Ірини Білик на виступ Кіркорова

Багато хто відзначив той факт, що Кіркоров для виступу перед пораненими обрав пісню "Сніг", яку написала й багато років тому подарувала йому народна артистка України Ірина Білик.

Як ]]>пише ]]>Telegram-канал "ФОРПОСТ", після виконання "бендерівської пісні" співаком "зацікавилися хлопці із ФСБ".

Сама Ірина Білик не змогла не прокоментувати виконання Кіркоровим пісні "Сніг" перед російськими військовими. На своєму каналі в YouTube українська артистка опублікувала відео - відповідь Кіркорову.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк