10.05.2024, 09:07

На Луганщині затримали "визволителя", який зґвалтував та вбив 17-річну дівчину

нож в руке

4 травня у лісосмузі неподалік окупованого селища Любимівка було знайдено тіло 17-річної Анастасії. Вбивцею дівчини виявився російський окупант, який раніше відбував покарання за жорстокі злочини, а потім прийшов воювати в Україну.

За інформацією видання Astra, у вбивстві дівчини підозрювався 33-річний Андрій Курбасов, уродженець Володимирської області, передає Час Пік.

Підозрюваного було затримано. Він зізнався, що зґвалтував дівчину у машині. Потім, злякавшись, що його зловлять, окупант ударив її ножем у серце. Тіло підлітка Курбасов закопав у лісосмузі і обклав камінням.

а

Відомо, що злочинець вирушив на "СВО" з колонії, де відбував термін за інший жорстокий злочин. У 2016 році він потрапив за ґрати за вбивство жінки. Будучи п'яним, Курбасов побив жінку ногами та рулонами паперових шпалер, після - задушив кофтою. Вбивство було скоєно з особливою жорстокістю. За злочин "російський військовий" отримав 9 років та 6 місяців позбавлення волі.

До цього Курбасов був судимий за за грабіж, викрадення автомобіля та розбій.

Читайте також: Будівництво нових об'єктів і відновлення старих: які "плани" щодо Лисичанська озвучують росіяни та чи схоже це на правду

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк