26.02.2024, 13:48

Помер російський актор театру та кіно Ернст Романов

Умер российский актер театра и кино Эрнст Романов

У Санкт-Петербурзі 25 лютого помер російський актор театру та кіно Ернст Романов. Востаннє він виходив на сцену 26 січня. Артисту було 87 років.

На 88-му році життя помер народний артист Росії Ернст Романов. Про це ]]>повідомляється ]]>на сайті Санкт-Петербурзького театру імені Андрія Миронова, повідомляє Час Пік.

Причина смерті, як і дата та місце прощання з артистом, наразі невідомі.

Ернст Романов зіграв понад 210 ролей у серіалах, кіно- та телефільмах, служив у театрах у Росії, Естонії та Латвії. Глядачі пам'ятають його по фільмам "Народжена революцією", "Державний кордон", "Монолог", "Червоний намет", "Життя Клима Самгіна", "На все життя", "Крах інженера Гаріна", "Собака на сіні", та серіалам "Агент національної безпеки", "Вулиці розбитих ліхтарів", "Убивча сила", "Глухар" тощо.

"Чого я хочу від життя? Малого і великого. Миру та здоров'я. Я боюся війни, думаю, невже вона мене наздожене в самому фіналі мого життя? Дуже цього боюся. Адже все свідоме життя я прожив у мирі. А все інше в 87 років вже не так і значно...", - сказав Ернст Романов у листопаді 2023 року.

Эрнст Романов

Читайте також: Покаянна поїздка Кіркорова на Донбас: як росіяни поставилися до "зіркового" турне співака містами "ДНР"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк