18.04.2024, 12:50

Для роботи у фейкових адміністраціях ворогу бракує колаборантів, - ЦНС

Оксана Мовчан | Всі новини автора
цічмпенр

На тимчасово захоплених територіях російські "визволителі" досі не здатні завершити створення своїх окупаційних адміністрацій.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Наразі окупанти намагаються знайти колаборантів для роботи у своїх "адміністраціях" та інших фіктивних структурах, щоб зменшити кількість росіян у цих установах, які працюють за ротаційною системою.

Але більшість місцевого населення виїхали з регіону, уникнувши окупації. Ті, хто залишилися, переважно відмовляються співпрацювати з ворогом, за винятком тих, хто вже вступив на сторону окупантів.

Нагадаємо, що на окупованій території Донбасу спостерігається кадровий дефіцит у лікувальних закладах. Щоб хоч якось вирішити цю проблему, окупанти завозять лікарів із РФ.

Тим часом багато хто з мешканців окупованої Луганщини навіть не здогадуються, що вони є "іноземними громадянами" і можуть проживати в окупованих містах лише до 1 липня 2024 року, згідно з указом російського президента. І якщо чоловіків можуть мобілізувати та відправити на фронт, то старих, жінок та дітей можуть депортувати. 

Читайте також:

"Житло у вас ніхто не відбере": У мережі розповіли, як "врятувати" квартиру у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк