18.04.2024, 12:18

"Житло у вас ніхто не відбере": У мережі розповіли, як "врятувати" квартиру у Лисичанську

Оксана Мовчан | Всі новини автора
цічсву

Ні для кого не секрет, що у тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області "визволителі" віджимають квартири у мешканців, які виїхали. Виявляється, що ці дії допоможуть розв'язати кадрову проблему молодої "республіки". Але, за словами очевидців, існує вірогідність "врятувати" помешкання від окупантів. 

Про це інформують у проросійських пабліках, передає Час Пік.

За словами певної учасниці спільноти, треба лише вчасно сплачувати "комунальні послуги", які до речі відсутні та мати когось, хто буде "наглядати" за квартирою.

"Люди, які тимчасово виїхали зі своїх квартир, не повинні переживати про те, що втратять житло. Якщо ви вчасно оплачуєте квартплату, навідуєтеся, перевіряєте справність комунікацій, або за вашою квартирою хтось наглядає і може надати доступ у разі аварійних ситуацій, житло у вас ніхто не відбере", - наголошує свідок.

Вона ж розповіла, кого торкнеться так званий закон:

"Закон торкнеться лише тих квартир, де протягом року не оплачують комунальні платежі, туди немає доступу, і вони створюють загрозу життю та здоров'ю сусідів",

"Тільки в цьому разі житло може перейти в муніципальну власність", - йдеться у повідомленні.

Доля такої квартири - "службове житло молодим фахівцям з інших регіонів". Таким чином окупанти намагаються вирішити "кадрову проблему" псевдореспубліки.

"Вивільнене житло можна надавати як службове і маневрене молодим фахівцям з інших регіонів. Крім усього перерахованого вище, це допоможе вирішити кадрову проблему, яка поки що залишається актуальною для нашої республіки", - пише автор.

Нагадаємо, що російські злодії та їх поплічники віджимають квартири у мешканців, які виїхали. Для скасування так званого рішення надано термін - "30-ть днів з дня публікації цього оголошення".

Читайте також:

У мережі показали, хто заселяється у "відремонтовані" квартири Сєвєродонецька - фото, відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк