15.04.2024, 17:45

Ресторан "Соль": свіжі кадри популярного закладу Сєвєродонецька

Оксана Мовчан | Всі новини автора
цічсмакеп

На фото з тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області можна побачити, у якому стані знаходиться один з ресторанів міста.

Світлини оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

Зображення показують, що будівля зазнала значних пошкоджень внаслідок обстрілів окупантів. Це лише один із багатьох прикладів того, як конфлікт в регіоні впливає на місцевість та її інфраструктуру.

Перед повномасштабним вторгненням заклад мав популярність, як серед місцевих мешканців, так і серед гостей міста Сєвєродонецька. Його зручне розташування, приємна атмосфера та якісне обслуговування робили його важливим місцем для відпочинку та проведення заходів.

Нині він має такий вигляд:

​​​​​​​

Нагадаємо, що торговий центр "Кристал" та супермаркет "Велика Кишеня" до повномасштабного вторгнення РФ були популярні не лише серед мешканців Сєвєродонецька. Сюди приїжджали із багатьох сусідніх населених пунктів. У мережі показали, як зараз виглядають ТЦ та супермаркет

Як повідомлялось раніше, у місті виникла напруга між тими, хто не виїжджав із міста, та тими, хто повернувся чи навідується. За словами сєвєродончан, які зараз навідуються до міста, деякі місцеві жителі вже сприймають їх як "чужинців", які "понаїхали".

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"ТРИБУН | СХІД".]]>

Читайте також:

"Якби не було війни": Плани, мрії та надії Сєвєродонецька та Лисичанська, яким не судилося здійснитися​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк