29.04.2024, 15:38

"Ходити вулицями страшно, навіть молоді": Російський волонтер про обстановку в окупованому Сєвєродонецьку

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Сєвєродонецьку Луганської області, попри численні заяви росіян про налагодження життя у місті, нічого не змінюється. За весь час вони так і не налагодили мобільний зв'язок, теплопостачання житлових будинків, руху громадського транспорту та нормальної роботи аптек.

Про це заявляють самі ж російські волонтери у соціальних мережах, передає Час Пік.

"Допомогти людям похилого віку практично неможливо - там немає телефонного зв'язку. Потрібно бігти пішки комусь молодому, і лише до настання комендантської години. Ні зв'язку, ні тепла, ні живої душі у всьому під'їзді. Ходити вулицями просто страшно, навіть молоді", - йдеться у повідомленні.

Також за словами волонтера, у місті майже немає громадського транспорту та аптек.

"Через відсутність громадського транспорту та аптек літні мешканці міста перебувають у квартирах, як в ув'язненні".

Також у мережі з'явилися нові кадри міста. На них показано, як зараз виглядає одна з центральних вулиць Сєвєродонецька – проспект Гвардійський. Фото дотовані квітнем цього року.

Читайте ще: "Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

Читайте також: "Паспорти отримали - будьте ласкаві виконувати "закони": У мережі розповіли про ситуацію в Сєвєродонецьку на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк