19.04.2024, 13:47

Пошук надійного партнера з автомобільного лізингу

Ольга Станішевська | Всі новини автора
автолізінг

Автомобільний лізинг – це вигідний спосіб придбати авто за доступними цінами та з мінімальною переплатою. Знайти надійного партнера – це один з найважливіших моментів. Автолізинг – справа серйозна, а тому зайвий раз ризикувати не варто.

Різновиди автомобільного лізингу

Багато клієнтів шукають якісне та надійне авто, але не мають достатньої кількості коштів, аби сплатити всю суму одразу. Особливо це стосується нових авто, ціни на які бувають дуже високими. Для таких осіб є вихід: взяти в лізинг вживану машину. Вона вийде набагато дешевше, ніж нова того ж класу.

Лізинг передбачає такі три варіанти фінансових відносин:

  • Оперативний лізинг. Даний тип відносин означає, що між клієнтом та компанією-лізингодавцем укладатиметься короткостроковий договір. Завчасно оговорюватиметься графік, згідно з яким особа вноситиме регулярні платежі. Коли договір прийде до кінця, транспортний засіб повертатиметься до компанії-лізингодавця, котра є його власником. Оперативний лізинг дуже нагадує оренду машини. Особа-лізингоотримувач має право на використання авто, але власником його не є.
  • Фінансовий лізинг. Саме цей варіант передбачає можливість викупу транспортного засобу після того, як сплине час угоди. Спершу, як і в оперативних фінансових відносинах, даний варіант лізингу передбачає, що клієнт матиме право на користування технікою, але не вступатиме у її власність до того моменту, поки не сплатить останній внесок. Далі клієнт матиме можливість викупити автомобіль.
  • Зворотний автолізинг. Цей варіант передбачає, що сама компанія, що надає послуги лізингу, може стати в деякі моменти сама лізингоотримувачем.

Автолізинг – це найоптимальніший варіант отримати вживане авто без зайвих переплат та за доступною ціною.

Основні переваги автолізингу в компанії «ХапайАвто»

Найкращим партнером з оформлення автомобільного лізингу є компанія «ХапайАвто». Оформлення подібних фінансових відносин є дуже вигідним, адже клієнт отримує такі переваги:

  • Можливість оформити угоду терміном до п'яти років.
  • Економія коштів.
  • Мінімальний пакет документів, котрий необхідний для оформлення угоди.
  • Час, котрий йде на оформлення автолізингу, є коротким.
  • Лізинг вживаного авто дозволяє отримати за доступною ціною машину вищого класу, ніж якби клієнт оформлював договір на новий транспортний засіб тієї ж ціни.

Автолізинг – це розумне та популярне рішення серед людей, котрі бажають отримати хороше авто за короткий термін.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: