04.04.2024, 19:02

Чому для компанії варто обирати професійні миючі засоби?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Засоби, які є в магазинах, не такі якісні та ефективні, як професійна побутова хімія. Це найважливіша причина, чому це єдиний правильний вибір, серед інших: для готелів, громадського харчування, лікарень та охорони здоров'я, харчової промисловості, клінінгових компаній, салонів краси, автомийок.

У оптового продавця хімікатів для чищення та аксесуарів “Лізоформ” за посиланням https://lysoform.shop/ ви знайдете всі потрібні товари для вашої компанії.

Чому професійна хімія так важлива?

Однією з найбільших переваг спеціалізованих продуктів є висока концентрація активних речовин, що гарантує глибоке, тривале видалення забруднень і бактерій. Це дозволяє заощадити час і використовувати менше товару, а значить, вам не доведеться часто купувати його та витрачати гроші. 

Варто додати, що засоби, що входять до складу професійних препаратів, часто не тільки ретельно очищають поверхні, але й мають інші додаткові властивості, наприклад, захисні або дезінфікуючі. Не менш важливим є той факт, що існує широкий асортимент спеціалізованих миючих засобів, завдяки яким можна точно підібрати хімікати для конкретного застосування та підвищити ефективність процесу очищення. 

Які існують види професійної хімії?

В цей час ринок може запропонувати широкий вибір професійних миючих засобів для компаній, і їх широка пропозиція включає, серед іншого універсальні товари, тобто призначені для широкого використання. Вони мають популярність і охоче купуються. Їх можна використовувати для миття підлог та інших поверхонь, які можна мити. Вони є гарним вибором, коли вам потрібно видалити щоденні забруднення, жир і неприємні запахи. 

Існують також засоби для очищення специфічних поверхонь – дерева, скла, нержавіючої сталі та хрому. Ще одна група засобів - хімічні засоби, призначені для очищення санвузлів. Зазвичай це препарати з густою консистенцією, які чудово видаляють накип, бактерії, віруси та грибки, що знаходяться у ванних кімнатах. 

Також важливі такі засоби, як для миття підлоги (зокрема, дерев’яної, керамічної та килимової), миття посуду та засоби для прання (наприклад, капсули та ополіскувачі).

Ви можете оснастити свою компанію засобами гігієни, такими як туалетний папір, засоби особистої гігієни та дезінфікуючі засоби. 

У “Лізоформ” ви можете оформити замовлення на необхідні товари онлайн, не виходячи з дому та не витрачаючи зайвого часу. Там ви знайдете все необхідне, щоб найкраще подбати про чистоту вашого закладу.

Аксесуари

Підтримання найвищого рівня гігієни також вимагає використання відповідних аксесуарів для чищення. Це означає, що ви повинні купувати не тільки професійні миючі засоби, але й певні аксесуари, які полегшують прибирання та забезпечують безпеку клінінгового персоналу. А саме до необхідних продуктів відносяться:

  • візки для прибирання;
  • захисні рукавички;
  • паперові рушники;
  • багаторазові губки та ганчірки;
  • швабри, відра та палиці;
  • віники, щітки та совки;
  • урни та пакети для сміття.

Замовляючи все необхідне у спеціалізованому магазині, такому як "Лізоформ", ви гарантуєте собі високу якість і надійність засобів гігієни для вашого бізнесу.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: