15.04.2024, 16:53

Снеки та страви до пива з різних країн, які варто скуштувати

Ольга Станішевська | Всі новини автора
закуски до пива

У різних країнах світу відрізняються не тільки традиції свят, менталітет, а й традиції вживання пива. Снеки до пінного й закуски у кожному пабі будуть відрізнятися.

А вдома куштуйте напій із чим завгодно, та обов'язково замовляйте пиво доставка у Києві. Крафтове пиво Правда має різні види й щоразу дивує цікавими смаками.

Чим доповнити пінне? Зберігайте незвичайні страви

  1. Брецель, Німеччина

Солоні рогалики з маслом, які часто подають на Октоберфесті. Також у Німеччині до пива часто подаються сосиски, смажене або печене м’ясо.

     2. Мулес-фрітес, Бельгія

Мідії та інші молюски подають в соусі, а смажену у фритюрі картоплю окремо. Молюски варять із овочами та вином, а потім картоплю фрі можна вмочати у соус, який залишиться. Частенько до пива подають і коричневі креветки.

     3. Атипасто, Італія

Суміш нарізаних ковбасок, сирів, м’яса, оливок, фруктів, маринованих овочів. Подають разом із сухариками, брускетами, підсмаженим хлібом. Це ще й дуже красива закуска, яку треба акуратно нарізати й викладати.

     4. Курячі крильця в соусі баффало, США

Крильця в соусі баффало стали не менш популярними за курочку з KFC, в США навіть святкують День крилець баффало 29 липня. Їх можна підсмажувати або запікати, та основний інгредієнт — гострий соус, який так пасує до пива!

    5. Тапас, Іспанія

Невеликі закуски з різних інгредієнтів, що подають до пива чи вина. Це можуть бути креветки, равлики, риба у фритюрі, сири. Найпоширеніший варіант — овочі, риба чи м’ясо з сиром на шматочках рум’яного багета.

   6. Тако, Мексика

Кукурудзяна тортилья з начинкою із м’яса, квасолі, авокадо й овочів, приправлених гострим соусом та кінзою. Також до пива можна подати традиційні кукурудзяні чипси.

   7. Рисові чипси, Японія

Рисові чипси — смачна альтернатива звичним чипсам із картоплі. В Україні часто на прилавках є чипси зі смаками норі, креветок та інших морепродуктів. Поєднайте з улюбленим соусом або подавайте як додаток до основних страв.

   8. Фіш-енд-чипс, Англія

Смажена картопля та риба у хрумкому клярі — фастфуд, що став традиційним в Англії. Риба у фритюрі добре поєднується з пінним та подається зі шматочком лимона.

   9. Рулька, Чехія

Запечена рулька — повноцінна страва до пива, яку лишається доповнити сухариками й соусом.

  10. Свинячі вуха, Латвія

Копчені, сушені, мариновані — усі варіанти смакуватимуть. Хрумка і незвичайна закуска, яка поширена у світі та Україні.

Звісно, у багатьох країнах люблять сушене чи в’ялене м’ясо, грінки, сухарики, чипси, сушені морепродукти, ковбаски, сири, горішки, нарізки. До різних видів пива треба підбирати те, що смакуватиме найкраще.

А пиво, закуски й основні страви замовляйте у kyiv.fest.delivery. Не обов’язково готувати усі варіанти з добірки, можна обрати щось рідне і звичне, вийде не менш смачно!

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: