28.04.2024, 10:25

"Що снаряди не зруйнували - доб'є ремонт": У мережі поділилися тривожною обстановкою у Рубіжному

Марина Гончар | Всі новини автора
рубежное

В останні дні у тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області помічені неспокійні ознаки, що викликають тривогу серед мешканців. За повідомленнями з місцевих сепаратистських чатів, ситуація в місті стає все більш напруженою.

Мешканці міста зазначають, що вночі та вдень нерідко чути звуки вибухів та стрілянини, які викликають серйозне занепокоєння серед населення. Околиці міста, особливо район лісу, стали цим місцем, повідомляє Час Пік.

Однак, поряд з військовою обстановкою, жителі Рубіжного також висловлюють невдоволення ходом "будівельних робіт" та "ремонтів" у місті.

Розповіді місцевих жителів свідчать про те, що "ремонтні роботи" почалися з будинків, що досить добре збереглися, проте в процесі ремонту багато "елементів" швидко закінчилися. Місцеві жителі висловлюють невдоволення з приводу дій робітників, стверджуючи, що "масштабні роботи" почалися до завезення необхідних матеріалів, що призвело до часткового руйнування будинків і навіть заподіяння збитків.

Особливе обурення викликають дії щодо встановлення пластикових вікон без належного якісного обслуговування та завершення робіт. Багато мешканців стверджують, що вікна були встановлені некоректно, без належного ущільнення та встановлення підвіконь.

Крім того, у місцевих під'їздах давно спостерігається скупчення будівельного сміття, що створює додаткові незручності для мешканців.


   

У світлі недавніх подій та неспокійної обстановки в регіоні багато жителів Рубіжного відчувають посилення тривоги та занепокоєння за своє життя та здоров'я.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Лисичанськ та Сєвєродонецьк - у вогні: пожежі знищують те, що дороге для людей, та "сліди"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк