27.04.2024, 08:17

Росіяни вдарили по території психіатричної лікарні у Харкові - фото

психбольница в харькове

Вночі росіяни атакували ракетами територію психіатричної лікарні у Харкові. На момент удару в медустанові перебувало понад тисячу людей.

За даними ]]>поліції Харківської області]]>, удар по Салтівському району міста було завдано о 00:30 27 квітня, передає Час Пік.

Ракети влучили по території лікарні, є постраждала.

"Уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. В результаті обстрілу пошкоджено будівлю медустанови, харчоблок та корпус, в якій на момент прильоту перебували 60 пацієнтів і п'ять працівників лікарні. Пацієнтів з розбитих приміщень перевели в інші корпуси", - йдеться в повідомленні. .

Попередньо росіяни вели обстріл із РСЗВ С-300.

Мер Харкова ]]>Ігор Терехов уточнив]]>, що на момент удару в медустанові перебувало понад тисячу осіб - 900 пацієнтів та дві з половиною сотні персоналу.

"На щастя, ракети влучили у землю, а не у корпуси медзакладу - в іншому випадку важко уявити кількість загиблих та постраждалих. Є одна поранена людина, ступінь - легкий. Щодо руйнувань - від вибухової хвилі постраждало кілька будівель: вибиті шибки, пошкоджені дахи, лінії електропередач, водогін та інші інженерні комунікації. На місці працюють усі відповідні служби", - написав Терехов у Telegram.

Читайте також: "Ви хочете людей пограбувати?": у жителів Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного забирають квартири та будинки за новим "законом"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк