07.05.2024, 15:07

"Люди бояться виходити з дому": Очевидці про ситуацію в Кремінній на Луганщині

Віктор Білий | Всі новини автора

Мешканці окупованої Кремінної Луганської області через неспокійну обстановку у місті бояться виходити на вулиці. Місто зовсім порожнє.

Про це пишуть очевидці у місцевих пабліках, передає Час Пік.

"Місто зовсім порожнє - люди бояться виходити з дому. Були прильоти, і горіло щось осторонь Дубового Гаю. Крім цього горів ліс, де точно було загоряння - не знаю, але дим був у недалекому горизонті: від Старої Краснянки до Серебрянки", - пишуть у мережі.

Також очевидці повідомляють, що у місті почастішали "прильоти" з боку Білогорівки:

"Сьогоднішнього ранку ми зустріли з канонадою та прильотами з боку Білогорівки. Там бої. Все гримить, принаймні на зараз, а це 7.50 ранку".

Раніше в мережі повідомлялося, що ранок 6 травня в Кремінній розпочався з нових "прильотів". "Прилетіло" до кількох локацій. У мережі показали на фото наслідки.

Пресслужба Генштабу в ранковому зведенні повідомляла, що на Куп'янській ділянці за попередню добу відбито атаки на Синьківку, Піщане, Берестове та Стельмахівку. На Лиманському напрямку російським військам вдалося захопити Кислівку та Котлярівку; атаки відбиті біля Невського, Тернів, Ямполівки та у Серебрянському лісі. На протилежному березі Сіверського Дінця відбито штурм Білогорівки.

У публікації використовувалися матеріали ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: "Довкола Кремінної все горить": У мережі повідомляють про обстановку у місті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк