26.04.2024, 23:14

"Гучно, літає багато пташок": жителі окупованого Лисичанська та Новодружеська повідомляють про "тривожну" обстановку

Марина Гончар | Всі новини автора
лисичанськ

Сьогодні, за даними, отриманими із сепаратистських чатів, стало відомо про зростання напруженості в Лисичанську та Новодружеську Луганської області. Мешканці обговорюють польоти "пташок" і часті "прильоти".

Свідчення очевидців свідчать про часті обстріли, повідомляється, що є постраждалі, передає Час Пік.

На верхній Дібрівці, ближче до лісу, згоріло два будинки. Відомо також, що пошкоджено газову трубу. У Новодружеську, в районі старої крамниці, біля альтанки будинку №14, був "приліт", який залишив після себе одного загиблого, та двох поранених. Хоча повна інформація про подію поки що не розголошується, повідомляється, що всі постраждалі – мирні жителі.

Крім того, по городах Васильківки також було зафіксовано "прильоти". В результаті приватні будинки зазнали збитків.

"Зідзвон з Лісіком і Новодружеськом, гучно, літає багато пташок, також є прильоти, на верхній Дібрівці (вище криниці) згоріло 2 будинки ближче до лісу, також перебита газова труба, стали відомі куди приліт у Новодружеську в районі старої крамниці, біля альтанки 14 вдома (місцеві зрозуміють) є прізвища, загиблий (І) поранений (К) другий поранений поки невідомо, повну інформацію оголошувати не буду, але всі мирні жителі, також були прильоти Василівкою на городи, постраждали приватні будинки", — йдеться в повідомленні.

Ці новини викликають стурбованість у спільнотах і ставлять під сумнів стабільність ситуації в окупованих містах. Залишається сподіватися, що мирні мешканці обійдуться без подальших втрат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проблема медицини в окупованих містах Луганської області залишається актуальною. У Рубіжному немає дитячих лікарів. Народжувати жінки їздять до інших міст.

Читайте також: На окупованій Луганщині призупинили комендантську годину: що відомо

Читайте ще: "Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк