16.04.2024, 09:17

У Сєвєродонецьку чоловіків масово женуть на медогляд при "військкоматі"

мобилизация лнр

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області для того, щоб влаштуватися на будь-яку роботу, чоловіків зобов'язали проходити медкомісію при "військкоматі".

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Щоб влаштуватися на будь-яку роботу в окупованому Сєвєродонецьку, чоловіки мають пройти медичний огляд при військкоматі. Незалежно від того, стали вони на військовий облік раніше чи ні. Їх заспокоюють, ніби просто створюється відповідний реєстр. Далі - очікування", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у ЛОВА повідомляли, що у Сєвєродонецьку у чоловіків масово перевіряють документи на вулицях. Перевірки закінчуються відправкою до "військкомату". Відпускають лише тих, хто має відстрочку чи не підходить за віком. Крім того, окупанти влаштовують подомові рейди у пошуках чоловіків. У мережі повідомляли про випадки викрадення чоловіків озброєними особами з власного житла. Окупанти мотивують свої дії тим, що нібито "захищають" населення, а місцеві чоловіки "охолоджуються".

Читайте також:

Тонуть, але не у воді: Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне охопило "повальне" лихо

"Ви хочете людей пограбувати?": у жителів Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного забирають квартири та будинки за новим "законом"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк