15.04.2024, 08:38

"У місті кінці з кінцями зводять": у мережі розповіли про "райське" життя в Лисичанську та Новодружеську

лисичанск

Проросійськи налаштовані громадяни, попри очевидне, намагаються доводити, що в окупації живеться добре. Проте люди, які знайомі зі ситуацією, спростовують заяви про "райське життя". У Лисичанську та Новодружеську, наприклад, реальність така, що мешканці ледве зводять кінці з кінцями.

Про ситуацію повідомляють користувачі мережі в регіональних чатах Telegram, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, у Лисичанську та Новодружеську - злидні. У люди елементарно немає грошей на нормальне життя і навіть купівлю медикаментів. Хвалені російські пенсії не дозволяють людям почуватися впевнено. Виживають лише місцеві, як пишуть у мережі, бариги. У пенсіонерів можливостей менше. Крім того, дається взнаки відсутність комунікацій. У Новодружеську світла немає вже майже два роки. Про відновлення електропостачання у місті ніхто й не згадує.

"У вас все супер, а більше половини моїх знайомих у місті кінці з кінцями зводять. Ви кажете пенсії - їх на ліки не вистачає. Так, бариги як і раніше все купують, а решта виживає",

"Я там не живу, там у мене подруга живе. Але життя там не цукор. Може, хтось і примудрився щось хімічити, сперечатися не буду",

"Я знаю, як живуть мої новодружани. У мене там багато знайомих. Я не вигадую. Зараз моя подруга живе без світла і води в холодній квартирі", - повідомляють про реальну обстановку в Лисичанську та Новодружеську в мережі.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Тонуть, але не у воді: Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне охопило "повальне" лихо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк