14.04.2024, 21:19

У мережі показали, як зараз виглядає окуповане Рубіжне (відео, фото)

Марина Гончар | Всі новини автора
рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному, що розташоване у Луганській області, відсутність будь-яких процесів відновлення та відбудови стає очевидною. Зйомка, зроблена камерою невідомого автора, демонструє реальну картину розрухи та знищення, яку пережило місто.

Відео оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

У місті спостерігається сумна картина розрухи та спустошення. Рубіжне колись пульсувало життям, а зараз занепадає і зазнає великих труднощів. Будівлі розбиті, вулиці запустілі, а загальний вигляд міста свідчить про те, що ніяких активних зусиль з відновлення інфраструктури та життєвих умов місцевого населення не прикладається. Жителі, що залишились, стикаються з великими труднощами у забезпеченні життєвих потреб через обмежений доступ до ресурсів та послуг.

Тим часом мешканці міста незадоволені так званим "відновленням". За їхніми словами, що не зруйнували окупанти, зараз руйнують дощі, бо "російські фахівці" даху ще у грудні розкрили й на цьому відновлення зупинилося.

Нагадаємо, що 12 квітня в окупованому Рубіжному було дуже гучно. Окупанти повідомляли, що нібито місто було обстріляне касетними боєприпасами з боку Білогорівки. Проте кадри з місця "прильоту" говорять про інше.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу "]]>Rubizhne.1895]]>".

Читайте також: "Відкрили свої магазини з крадених речей": Як жителі Лисичанська та Сєвєродонецька адаптувалися до нових реалій

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк