14.04.2024, 14:28

На ТОТ "визволителі" налагодили схему постачання та розповсюдження наркотиків

Оксана Мовчан | Всі новини автора
увсипе

Величезна хвиля розповсюдження різноманітних наркотиків захлиснула частини окупованих регіонів України.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

За даними українського підпілля найбільш вразливим до цієї проблеми став Донбас. Тут вже роками працюють масштабні схеми постачання з РФ, виготовлення та розповсюдження різноманітних наркотичних засобів. Здебільшого контролюють та охороняють цей бізнес кадирівські бандформування.

Втім, окупаційна влада та колаборанти лише удають боротьбу із наркоторгівлею. Так днями показово було затримано медпрацівника, який займався саме розповсюдженням наркотиків. У нього вдома вилучили понад 10 кілограмів заборонених препаратів.

Наркоманія серед окупантів —  це дуже поширене явище. До лав окупаційних військ не соромляться брати наркозалежних і саме такі проявляють особливу жорстокість щодо місцевого населення. Дуже часто російські солдати грабують аптеки та розправляються з провізорами, коли ті не можуть їм дати потрібні препарати. Адже загалом ситуація на ТОТ із постачанням ліків стає критичною.

Як повідомлялось раніше, на території окупованої Луганської області спостерігається критична нестача медикаментів. Жителі Рубіжного змушені писати оголошення на під’їздах і парканах, шукати необхідні ліки серед знайомих та сусідів.

Читайте також:

У мережі з'явилися квітневі кадри з окупованого Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк