14.04.2024, 08:44

У Лисичанську змушують платити за комунальні послуги з 2022 року - соцмережі

лампочка

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області мешканцям роздають платіжні квитанції за лютий 2022 року, хоча на той час місто ще не було "звільнено".

Про ситуацію розповіли лисичани, які побували у місті, передає Час Пік,

"Я приїхала з Лисичанська позавчора. Квартплати поки що немає, а от за світло (за лічильником) треба платити і передавати свідчення. Була у ЛЕО, здала копії документів на квартиру, дали особовий рахунок (і квитанції приносять). До міськгазу теж копії документів віднесла, там же сплатила за газ (у мене без лічильника). Здається, з жовтня 2023 року порахували. За сміття раніше не платила, тому що прописана не в своїй квартирі (а квартира моя), а тепер порахували з 2022 року! Сплатила у ЖЕКу на ГТВ. За воду ще не укладала договір, бо у мене немає води. Платити, коротше, все одно доведеться - жив, не жив", - повідомила жінка про ситуацію із комунальними платежами у Лисичанську.

У мережі також підтвердили, що з лютого 2022 року можуть нараховувати і комунальні платежі за газ.

"Це ще дрібниці, є випадки, коли надходять повідомлення за борг із лютого 2022 року в Лисичанську за газ... Причому за якимось шакальним тарифом", - діляться своїм досвідом користувачі мережі.

У публікації були використані матеріали "]]>News Lis13chat]]>".

Читайте також: Тонуть, але не у воді: Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне охопило "повальне" лихо

Читайте також: "Іноземці" у своїй країні: Кому з мешканців Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного загрожує депортація

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк