16.04.2024, 10:03

Як носити туфлі на низьких підборах: ідеї від Sandalini

Ольга Станішевська | Всі новини автора
туфлі на підборах

Ще минулого сезону на сторінках модних блогів та на подіумах з’явилися туфлі на низьких підборах, які довгий час оминалися трендами. І це не дивно – поєднання тенденції до комфорту та потяг до ретро повернули нам моделі, які носили наші мами та бабусі. Допомогти із пошуком стильних моделей може інтернет-магазин взуття Sandalini – на сторінці https://sandalini.ua/ru/tufli/ він зібрав найактуальніші моделі для весни-літа 2024 року. І зараз експерти Sandalini допоможуть вам зібрати стильний лук із туфлями на низьких підборах.

З чим поєднувати туфлі на низьких підборах

Звичайно, обмежень у моді немає – лише ваша фантазія. Але є комбінації, які виглядають завжди виграшно:

  • З вкороченими брюками – поєднання, яке прийшло до нас із 1950-60-х, воно уславлене найкрасивішими жінками того часу – Грейс Келлі, Одрі Хепберн, Мерилін Монро. Вкорочені брюки красиво відкривають щиколотку, «полегшуючи» фігуру. У прохолодну погоду можна використати тонкі гольфи із цікавим узором чи незвичайного кольору.

    туфлі на підборах
  • З костюмом – брючним або зі спідницею. Це відмінний варіант, який чудово вписується у діловий дрес-код. Звертайте увагу на довжину брюк: окрім укорочених варіантів, можна вибирати і повної довжини, але краще приміряти разом із тим взуттям, з яким ви плануєте їх носити, щоб вони не були задовгі або закороткі.
  • З спідницею-міді – олівець, плісированою, сонце-кльош. Майже з усіма варіантами туфлі на низьких підборах виглядають гармонійно. А з верхом можна експериментувати: замість класичної блузи вдягніть світшот, кроп-топ або сорочку типу чоловічої. Так ви врівноважите дещо офіційний характер цього взуття.
  • З сукнею – жіночний та зручний варіант, адже вам не треба думати, як скласти свій образ та підігнати один до одного верх і низ. Добре виглядають із низькими підборами сукні-сорочки, футляри, і навпаки – романтичні рюші та квіткові принти. Не варто ризикувати із надто короткими моделями, які можуть не дуже добре підкреслити вашу фігуру.
  • З джинсами – поєднання для тих, хто хоче створити більш динамічний образ. Демократичність деніму цікаво виглядає на контрасті із туфлями на низьких підборах. Верх може бути як спортивний – футболка чи сорочка – так і більш святковий, наприклад, шовковий топ чи мереживний лонгслів.
  • З тренчем або плащем – це одна з найпрактичніших моделей верхнього одягу на демісезон, якраз на середню весняну температуру. Туфлі із плащем – це класика, а низький підбір дозволяє вам активно ходити весь день без втоми та дискомфорту. Якщо ви вибираєте тренч пісочного, сірого або чорного відтінку, то туфлі варто взяти яскраві, якщо ж ваш верхній одяг більш кольоровий, то взуття можна взяти стриманих відтінків. Не забувайте про аксесуари – хустку, панчохи або рукавички.

Слідуючи цим порадам, ви зможете створити стильний образ із туфлями на низьких підборах. І це буде не лише красиво, але і надзвичайно зручно – якщо ви ще не пробували носити таке взуття, то зробіть це, і вам неодмінно сподобається.

Чому туфлі від Sandalini потрібні нам усім

У магазині Sandalini є безліч моделей туфель, і це не тільки варіанти на низьких підборах, про які ми вам розповіли, але і на шпильці, стійкому підборі або взагалі без нього. Для пошиття використовується якісна натуральна шкіра, яка найзручніша в носінні. Кожна пара ретельно виміряна, для кожного товару ви знайдете довжину устілки, щоб вам легко було підібрати потрібний розмір. До речі, розмірна сітка дуже широка – від 35 до 42 розміру! А щоб підбір був ще зручніший, вказана ще і повнота кожних туфель. Завдяки цьому підбір буде не менш зручний, ніж в офлайн-магазинах.

А якщо навіть після цього ви сумніваєтесь, чи «сядуть» туфлі на вашу ніжку – обирайте доставку із післяплатою. Тоді ви перерахуєте свої гроші лише після примірки на пошті. Якщо ж станеться так, що все-таки обрані туфлі вам чомусь не підійдуть, то ви зможете легко їх повернути до магазину, не чекаючи повернення коштів, не заповнюючи купу паперів та без додаткового спілкування з менеджерами. Обирай туфлі твоєї мрії в магазині Sandalini та створюй свої незабутні образи!