Який автомобіль орендувати для поїздки в Карпати

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Карпати – один з наймальовничіших куточків України. Не дивно, що туди вирушають багато туристів, щоб ближче познайомитися з цим унікальним місцем. Багато хто обирає для поїздки машину, тому що це зручно і вигідно. Але що робити, якщо у вас немає особистого автомобіля? Вихід простий - оренда авто. Сьогодні існує безліч сервісів, що надають таку послугу, так що ви без праці підберете «залізного коня», який ідеально підійде для поїздки в Карпати.

Головний плюс прокату авто

Каршерінг отримав таку популярність в першу чергу через доступність послуги. У будь-який момент ви можете взяти автомобіль в особисте користування на термін від доби і відправитися в дорогу. При цьому, вам не доведеться турбуватися про те, щоб обслуговувати автомобіль, міняти шини або проводити ремонт, платити транспортний податок і проходити інші обтяжливі процедури. Все це лежить в зоні відповідальності орендодавця.

Сучасний ринок пропонує безліч компаній прокату, але кращі умови ви знайдете в компанії DriveUp. Доступні ціни, великий автопарк, клієнтоорієнтованість, можливість взяти авто в одному місті і повернути в будь-якому іншому, якщо там є офіс компанії-всі ці переваги ви отримуєте, вибираючи машину в DriveUp. Всі транспортні засоби знаходяться в прекрасному технічному стані, регулярно проходять профілактику і надаються замовнику з повним баком.

Забронювати авто можна заздалегідь, відповіді на додаткові питання дадуть консультанти компанії по телефону або через популярні месенджери. Швидко підібрати автомобіль допоможуть фільтри, якими обладнаний сайт. Наприклад, якщо ви плануєте часто їздити по гірських трасах, слід підбирати авто з відповідним типом приводу і кузова. Зробити це можна буквально в пару кліків на сайті компанії DriveUp.

Вибираємо правильні автомобілі

У каталозі компанії DriveUp представлений великий вибір авто різних класів:

  • економ;
  • стандарт;
  • бізнес;
  • позашляховики.

Вирушаючи в подорож в Карпати, визначитеся, яку саме мету ви переслідуєте. Так, для поїздки по містах європейського типу підійдуть компактні автомобілі. Справа в тому, що населені пункти цього регіону відрізняються досить вузькими вулицями, по яких пройде не кожна машина. Невелике авто проїде по ним з легкістю. Ви зможете в будь-який момент залишити транспортний засіб на парковці і прогулятися по місту пішки, милуючись архітектурою і насолоджуючись ароматною кавою в затишних місцевих закладах.

Якщо ви відправляєтеся в дорогу всією сім'єю, краще розглянути варіанти більш містких автомобілів, типу мінівенів. Такий салон без праці вмістить велику сім'ю і значний багаж. Правда, в деяких місцях доведеться пожертвувати комфортом і гуляти пішки, знову ж таки, через особливості архітектури європейських міст.

Ну а для любителів екстриму, які хочуть возз'єднатися з природою і відчути на собі крутий характер Карпатських гір, незамінним помічником стане позашляховик. Потужна повнопривідна машина пройде в найскладніших місцях траси, з легкістю подолає будь-які перешкоди, забезпечить комфорт і безпеку мандрівників. Так що, якщо ви любите прокладати нові маршрути там, де не ступала нога людини, масивний витривалий позашляховик – це те, що вам потрібно.