04.04.2024, 10:34

04.04.2024 - потужна дзеркальна дата: що не можна та можна робити сьогодні

зеркальная дата

04.04.2024 - дзеркальна дата квітня, в якій зійшлися одразу три четвірки. Подібні дати вважаються незвичайними днями та можуть круто впливати на долі людей.

Чим примітна дата 4 квітня і що цього дня не можна робити, щоб не спричинити неприємності, розповість Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Дзеркальні дати (або паліндроми) - енергетично потужні дні. Особливу силу мають повні дзеркальні дати, в яких усі числа однаково читаються як зліва направо, так і зправа наліво. Повних дзеркальних дат дуже мало, але й часткові паліндроми теж ігнорувати не варто. Такі дні здатні впливати на майбутнє людини. Наприклад, число 4 символізує в нумерології цілісність, стійкість, рівновагу та міцну структуру, а це означає, що можна загадувати доленосні плани. Але якщо вести себе неналежно, то стійкість та цілісність можуть вислизнути.

Що робити не можна 04.04.2024?

Порушуючи закони Всесвіту, можна внести хаос у своє життя. Агресія, заздрість, агресія завдають біль не лише близьким, а й людині, від якої походять. 4 квітня слід взагалі відкинути негативні думки.

У дзеркальну дату не можна:

  • бажати іншим людям зла,
  • загадувати бажання, пов'язані з іншими людьми,
  • приймати поспішні рішення (розрив відносин, звільнення тощо), оскільки повернути все шансу може вже не бути.

Що можна та треба робити?

04.04.2024 - ідеальний день для того, щоб планувати майбутнє. У дзеркальну дату рекомендується одружуватися або робити пропозицію, планувати зачаття дитини. Більше уваги краще приділити собі, своїм бажанням, здоров'ю. Якщо ви ще не поставили конкретну мету - це можна зробити сьогодні.

Читайте також: Далеко не всім по кишені: українським водіям готують нові штрафи в десятки тисяч гривень

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: