29.03.2024, 10:39

Спортсмени з Луганської області візьмуть участь в Олімпійських іграх у Парижі

Спортсмены из Луганской области примут участие в Олимпийских играх в Париже

Провідні спортсмени Луганської області готуються до Олімпійських та Паралімпійських ігор, які відбудуться у Парижі у 2024 році.

Попри складну ситуацію в країні, окупацію території області, наші спортсмени продовжують представляти Луганщину, як на всеукраїнських змаганнях, так і міжнародних. Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, передає Час Пік.

Відбулося засідання колегії управління молоді та спорту Луганської ОДА, на якому обговорили стан молодіжної політики в регіоні та сферу фізичної культури та спорту.

На засідання, в якому взяли участь начальник управління молоді та спорту Антон Волохов та його заступник Олексій Бльоскін, зазначалося, що обласна адміністрація надає відповідну підтримку у сфері молодіжної політики та спорту.

"Зокрема, продовжуємо фінансування молодіжних та спортивних комунальних установ, регіональних цільових програм, виплати стипендій провідним та перспективним спортсменам, винагород спортсменам за зайняті призові місця на міжнародних змаганнях", - зазначили у ЛОДА.

ЛОГА ЛОГА

Нагадаємо, XXXIII літні Олімпійські ігри пройдуть у Парижі з 26 липня по 11 серпня 2024 року. У програмі буде представлено 32 види спорту.

На даний момент лише 8 російських та три білоруські спортсмени пройшли кваліфікацію на літні Олімпійські ігри 2024 року. Вони братимуть участь в Олімпіаді у статусі індивідуальних нейтральних спортсменів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк