17.07.2023, 15:52

Хто шукає в Google ваш товар і як організувати вашу зустріч?

Ольга Станішевська | Всі новини автора
SEO

Ви продаєте свій продукт через мережу Інтернет. У вас є сайті, навіть інтернет магазин. Але продажі відбуваються не в тих обсягах, як вам би хотілося. А платна контекстна реклама і SMM в Instagram та Facebook коштує дорого, і працює лише коли гроші проплачені. Та ще й конкуренція чимала, інші виробники і продавці теж займаються агресивним просуванням своїх інтернет-майданчиків і займають топові позиції у пошуковій видачі, а ваш сайт на двадцять восьмій сторінці потенціальні клієнти навіть не бачать.

Що робити в такій ситуації, як покращити видимість вашого сайту для користувачів, що прямо зараз шукають ваш продукт на просторах всесвітньої мережі?

Якщо ваш бізнес має локальний характер (ресторан, перукарня, майстерня з ремонту), обов’язково позначте свій бізнес на Google Maps. Це безкоштовна опція і реально працює.

Що стосується бізнесу, що продає свій товар онлайн по всій країні або навіть на експорт, Гугл карти тут не допоможуть. Слід серйозно подумати про просування ресурсу в пошукові видачі, тобто про SEO (search engine optimization). Пошукова оптимізація сайту дозволить залучити на ваш сайт органічний трафік, тобто саме тих користувачів, які прямо зараз шукають ваш продукт в Інтернеті, але поки що не знають про ваш інтернет-магазин. Тобто це ваша пряма цільова аудиторія, і ви шукаєте один одного прямо зараз в режимі реального часу!

Органічний трафік більш релевантний, ніж контекстна реклама, і головне — він абсолютно безкоштовний, ви нічого нікому не платите за кожен клік.

Ефективне просування інтернет-магазину без якісного SEO нереальне, тому що SEO — це, насамперед, якість сайту: і в технічному плані, і в плані юзабіліті (зручності для користувачів), і оптимізація під мобільні пристрої, ну і збільшення авторитетності ресурсу у пошукових систем.

Алгоритми Google, за якими пошукова система показує сайти у відповідь на запити користувачів, є прихованими, хоча SEO-експерти наполегливо і небезуспішно працюють над розгадкою, як саме це відбувається. І напрацьований досвід дає результати, після буквально кількох місяців on-page та off-page оптимізації 

SEO агенція Emsider має багаторічний досвід і кваліфікованих експертів, що здатні перевернути уявлення Гугл-бота про ваш сайт, досягти кращої оцінки для кожної його сторінки й привести до вашого інтернет-магазину тих людей, що вже зараз готові зробити покупку, замовлення, і заплатити гроші за ваш товар.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: