18.03.2024, 13:11

До Києва з візитом прибув американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем

американский сенатор Линдси Грэм

До Києва з візитом прибув сенатор від американського штату Південна Кароліна Ліндсі Грем. З початку повномасштабної агресії РФ він не вперше відвідує Україну.

18 березня до Києва прибув один із провідних сенаторів-республіканців Ліндсі Грем. Про це повідомляє посольство США в Україні, передає Час Пік.

"Сьогодні ми вітаємо сенатора Ґрема в Києві. Непохитна підтримка США має вирішальне значення для успіху України в протистоянні незаконній повномасштабній війні з Росією", – йдеться у повідомленні, опублікованому в мережі Х (відомій раніше як Twitter).

Ліндсі Грем відомий своєю активною підтримкою України. Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну сенатор зайняв більш радикальну позицію щодо поставок Києву озброєнь, ніж адміністрація Байдена. Грем заявив, що надання Україні ракет ATACMS та касетних боєприпасів підвищить ймовірність успіху на полі бою.

Після смерті російського опозиціонера Олексія Навального сенатор-республіканець Ліндсі Грем закликав оголосити Росію державою-спонсором тероризму.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: