16.12.2021, 11:42

Сосиски в лаваше

Ольга Ранська | Всі новини автора
інгредієнти: 
  • 5-6 сосисок,
  • 2 тонких лаваша,
  • 1 ст. л. майонезу,
  • 2-3 ст. л. томатного соусу,
  • 100-200 г капусти білокачанної,
  • кріп,
  • петрушка,
  • зелена цибуля,
  • 50 г сиру,
  • гірчиця,
  • рослинна олія для обсмажування.

Час приготування: 
30.00

Сьогодні хочемо запропонувати Вашій увазі рецепт дуже смачної закуски, яка стане відмінним перекусом. Це варіант домашнього фаст-фуду: сосиски в лаваші, смажені на сковороді, готуються дуже просто. Блюдо виходить і смачним, і ситним. До речі, приготувати його можна і в домашніх умовах, і на природі. Поєднання хрусткого, з золотистою скоринкою лаваша і соковитою, ситної начинки, напевно, сподобається багатьом. Спробуйте, і страви напевно оцінять і ваші домашні, і друзі на пікніку.

Приготування

  • Капусту тонко наріжте (можна пом'яти руками, якщо капуста не молода). Зелень дрібно порубати, сир натріть на тертці. Всі інгредієнти з'єднайте, потім додайте трохи майонезу і добре перемішайте.
  • Кожен лист лаваша розріжте на 3 рівних прямокутника. Вгорі прямокутника посередині викладіть дві столові ложки капустяного салату, 1-2 кілечка помідора (за бажанням), попередньо відварену сосиску.
  • Потім додайте за смаком томатний соус, гірчицю і загорніть лаваш «трубочкою», попередньо підігнувши всередину краї. Тепер обсмажте його на рослинній олії з обох сторін приблизно по 30-40 секунд і подавайте.

Готову страву краще подавати гарячою, щоб повною мірою відчути апетитну хрустку скоринку.

капуста
помідори
ковбаса і шинка
хлібобулочні, лаваш
сир
0
Голосів поки немає