06.04.2021, 14:51

Гарячий німецький картопляний салат з соусом

Ольга Ранська | Всі новини автора
інгредієнти: 
  • 4 великих картоплини,
  • 1 л бульйону або води,
  • 250-300 г бекону,
  • 3-4 яйця,
  • зелена цибуля,
  • петрушка;
  • соус:
  • 4 ст. л. майонезу,
  • 4 ст. л. несолодкого йогурту,
  • 1/2 ст. л. гірчиці,
  • 1 ч. л. меду,
  • сіль,
  • перець.
Час приготування: 
60.00

Ця страва хоч і називається салатом, але його цілком можна подати в якості вечері.

Цей рецепт здобув популярність у всьому світі завдяки популярності німецької кухні, тому що його батьківщиною вважається саме Німеччина. Практично всі страви з німецької кухні шалено смачні і дуже поживні. Рецепт "Гарячий німецький картопляний салат" досить популярний, тому ви можете знайти в інтернеті безліч різних варіацій його приготування. Це обумовлено в першу чергу тим, в якому саме регіоні його готують. Від цього і сам список інгредієнтів буде різним.

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати приготувати один з найпопулярніших варіантів його приготування.

  • Картоплю поріжте крупно та відваріть в бульйоні або у воді майже до готовності (але не переваріть!).
  • Тонко нарізаний бекон обсмажте на сухій пательні  з двох сторін та викладіть на паперовий рушник або на тарілку, щоб стік зайвий жир.
  • Яйця відваріть та крупно поріжте.
  • Наріжте дрібно зелень.
  • Зробіть соус, з'єднавши всі його інгредієнти і добре розмішавши.
  • Складіть в салатник картоплю, бекон, яйця, перемішайте, заправте соусом та прикрасьте зеленню.

горячий картофельный салат горячий картофельный салат горячий картофельный салат горячий картофельный салат горячий картофельный салат горячий картофельный салат ​​​​​​​горячий картофельный салат

картопля
свинина і сало
йогурт
мед
яйця
0
Голосів поки немає