31.01.2021, 18:46

"Шоколадна ковбаса"

Ольга Ранська | Всі новини автора
інгредієнти: 
  • 450 г печива,
  • банка вареного згущеного молока,
  • 3 ст. л. какао-порошка,
  • 2/3 пачки вершкового масла,
  • 100 г волоських горіхів (їх можна замінити смаженим мигдалем, мармеладом або зефіром),
  • фольга.
Час приготування: 
120.00

Головна перевага цього десерту в тому, що готується він дуже швидко і не вимагає випікання, але найбільш смачним стає через добу.

Солодка ковбаска-ласощі, знайоме багатьом з дитинства. В недалекому минулому не було ніяких "марсів" і "снікерсів", ось наші мами і бабусі фантазували, чим би підсолодити своїм домашнім життя. Така ковбаска і зараз потішить вас і ваших діточок.

Готується ковбаска швидко і досить просто. Якщо її приготувати заздалегідь, вона відмінно буде зберігатись в морозильній камері. Цей рецепт буде дуже актуальним в насичені передсвятковими клопотами дні. У потрібний момент ви швидко зможете прикрасити цим нескладним десертом новорічний або будь-який інший святковий стіл та потішити своїх близьких або несподіваних гостей.

Процес приготування "ковбаски"

Печиво потрібно подрібнити в глибокому посуді і додати до нього варене згущене молоко, м'яке вершкове масло, горіхи, какао і ретельно все перемішати. За бажанням можна додати подріблені горішки.

Фольгу розстеліть на столі, викладіть на неї шоколадну масу і поверніть, надавши суміші форму ковбаски. Потім її необхідно прибрати в морозилку на 2 години.

При подачі розріжте на порційні шматки.

шоколадная колбаса

масло вершкове
згущене молоко
горіхи
Мітки кулінарія: 
0
Голосів поки немає