31.01.2022, 13:37

Сирні трубочки з ніжною начинкою

Татьяна Землянко | Всі новини автора
трубочки
інгредієнти: 
  • сир кисломолочний будь-якої жирності - 250 г;
  • масло вершкове - 80 г;
  • борошно - 180 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • цукор - 3 ст. л.;
  • кокосова стружка - 3 с. л.;
  • сіль;
  • цукрова пудра. 
Час приготування: 
25.00

Сьогодні готуватимемо найсмачніші сирні трубочки, з ніжною начинкою, із звичайнісіньких продуктів. Ця випічка до чаю миттєво зникає з тарілки. Поєднання кокосу та кисломолочного сиру робить печиво вишуканим. Все просто, швидко та дуже смачно!

Крок перший: приготування 

Запропонована кількість інгредієнтів розрахована на 20 шт.

Сир викладаємо у миску, до нього відправляємо нарізане кубиками (м'яке) вершкове масло та дрібку солі. Всі продукти добре розминаємо вилкою до однорідної консистенції, після чого висипаємо половину просіяного борошна - 90 г, весь розпушувач і знову все перемішуємо. Далі замішуємо тісто руками, при необхідності борошно додаємо поступово і краще просіяне. Чим сир сухіший, тим борошна знадобиться менше. Тісто має вийти щільним і не липнути до рук. 

творожные трубочки

Крок другий: формування 

Тісто ділимо на 2 частини і з кожної частини формуємо ковбаску, після чого розкочуємо за допомогою качалки товщиною 2-3 мм. Нерівні краї обрізаємо ножем. Пласт із тіста посипаємо цукром по всій поверхні. До цукру додаємо кокосову стружку, також розподіливши її по всій поверхні. Якщо кокосової стружки немає, достатньо одного цукру. Згортаємо пласт у трубочку якомога щільніше. Готову велику трубочку ділимо на однакові шматочки (маленькі трубочки) по 5-6 см. Те саме проробляємо з другою частиною тіста. 

Читайте також: Сирні кульки за 15 хвилин 

Крок третій: випікання 

Готове печиво викладаємо на невеликій відстані один від одного на лист, застелений пергаментом, і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку на 180-190 градусів випікатися. Процес випікання займе лише 20-25 хвилин, все залежить від вашої духовки. Після закінчення часу дістаємо готове сирне печиво з начинкою з духовки, посипаємо цукровою пудрою, даємо трохи охолонути і можна подавати до столу.

Таке м'яке ароматне дуже смачне печиво до чаю не залишить нікого байдужим. Швидку та просту у приготуванні випічку вам захочеться приготувати знову та знову. Приємного вам чаювання! 

0
Голосів поки немає