18.01.2022, 00:56

Канапки до пива

Ольга Ранська | Всі новини автора
інгредієнти: 
  • кусочки хлеба,
  • майонез,
  • креветки,
  • маслины или оливки,
  • колбаса,
  • сыр,
  • зелень.
Час приготування: 
40.00

Якщо ви збираєтеся влаштувати пивну вечірку, такі оригінальні бутерброди відмінно прикрасять ваш стіл. Пропонуємо кілька варіантів пивних мікрозакусок.

Канапки з грінками і креветками

Креветки відварити і очистити. Шматочки хліба підсмажити в тостері, намазати майонезом, покласти зверху креветку, прикрасити гілочкою петрушки. Маслину надіти на шпажку або зубочистку та проткнути нею креветку.

Канапки з салямі та пармезаном

Наріжте хліб невеликими шматочками і прожарьте в духовці до хрусткої скоринки. До канапе додайте нарізку салямі, перець, листя салату, сир, французьку гірчицю.

Канапки з грінками, ковбасою та помідорами

  • Злегка присохлий хліб розріжте на квадратики, змочіть його часниковою водою та обсмажте з обох сторін на маслі.  
  • Ковбаску наріжте, як зазвичай, трохи змастіть гірчицею та теж обсмажте на сковороді з маслом.  
  • Цибулину очистіть, дрібно нарубати і злегда обсмажте на сковороді з маслом до легкої золотинки. Помідор наріжте тонкими кружечками. 

Тепер укладаємо все на тарілку: на грінки кладемо шматочок смаженої ковбаси, потім цибулю і закінчуємо нашу композицію кружком помідора або огірка та гілочкою зелені. Для зручності в кожне канапе встромляємо зубочистку.

Ось такі чудові закуски до пива вийшли!

Ще варіант канапе з креветками можна подивитися тут.

маслини і оливки
креветки, краби, мідії
хлібобулочні, лаваш
Мітки кулінарія: 
0
Голосів поки немає