29.12.2021, 20:36

Канапки з ікрою

Ольга Ранська | Всі новини автора
інгредієнти: 
  • білий хліб – 100 г,
  • ікра червона – 20 г,
  • яйце варене – 1 шт.,
  • вершкове масло – 20 г,
  • лимон – 0,5 шт.,
  • зелена цибуля.
Час приготування: 
30.00

ЧЩоб урізноманітнити вибір закусок та прикрасити святковий стіл, можна приготувати багато мініатюрних бутербродів — канапе. Вони завжди мають великий успіх і зможуть задовольнити різні смаки ваших гостей: адже готувати їх можна з різних продуктів..

Головне в цих маленьких бутербродах – не зіпсувати. Сам продукт аж надто святковий та самодостатній, тому варіантів поєднання з іншими інгредієнтами не так вже й багато.

Найчастіше господині роблять звичайні бутерброди квадратної або прямокутної форми. Це ніяк не позначається на зменшенні популярності канапок з ікрою у гостей, але для особливого випадку можна створити щось більш витончене.

Хліб для канапок можна вирізати за допомогою чарки або формочки для печива та злегка обсмажити. Краї канапок прикрашаються дрібно нарізаним кропом (він чудово прилипає до м'якого вершкового масла або майонезу).

А ще можна викладати вершкове масло за допомогою кондитерського шприца. Виходить особливо святково! Хліб вирізаємо за допомогою чарки або формочки для печива.

Варіант приготування

На круглий або квадратний шматочок хліба прикріпіть маслом кружечок яйця, а по його краю зробіть бортик з масла висотою 0,5 см.в отриману виїмку помістіть гіркою трохи ікри і прикрасьте канапе зеленою цибулею.

Які ще бутерброди-канапе з червоною ікрою можна приготувати на святковий стіл, дивіться тут.

цитрусові
ікра
хлібобулочні, лаваш
масло вершкове
яйця
Мітки кулінарія: 
0
Голосів поки немає