27.04.2024, 09:27

"Росія слабшатиме": відомий астролог розповів про доленосні події, після яких шляху назад немає

астрология

Зірки говорять про те, що у квітні відбулися доленосні для України астрономічні події. У перспективі - серйозні зміни.

Відомий астролог Дмитро Уранус ]]>спрогнозував]]>, на що чекати українцям та як може змінитися історія, передає Час Пік.

"21 квітня 2024 року відбулося дуже важливе і доленосне для України поєднання Юпітера та Урану в Тельці, в 22-му градусі. З'єднання планет-гігантів завжди призводять до важливих політичних та історичних подій у світі. І цього разу сталося подібне.  За кілька годин до точного з'єднання, Палата представників конгресу США проголосувала за надання допомоги Україні. Після цього 23 квітня проголосував Сенат, а 24 квітня свій підпис поставив президент Байден. Це не просто збіг! Тепер прийде та допомога, яка була вказана у карті весняного рівнодення. Я дуже чекав цього аспекту, який мав змінити хід війни цього року на краще для України. І він не підвів, спрацював за повною програмою", - написав астролог у Facebook.

За його словами, зараз відбувається боротьба протиборчих сил, що виражається у комбінаціях планет.

"З одного боку, Сатурн йде на з'єднання з Нептуном у Рибах. Плюс до них у березні-квітні 24 року ще додався Марс. Це зміцнює тоталітарні та фанатичні режими, дає їм силу та впевненість у собі. Особливо нахабно ці тоталітарні режими поводитимуться у 2025-26 роках, погрожуючи усьому світові глобальною війною. Повна перемога над "темними" політичними силами поки що неможлива, доки не розпадеться поєднання Сатурна та Нептуна (друге півріччя 2026 року та 2027 рік). І тут як промінчик надії в цій безпросвітній темряві - обнадійливе поєднання Юпітера та Урана в Тельці! Уран, як планета змін і революцій, у поєднанні з Юпітером, оновлює політичні тренди, послаблює консервативні тенденції, дає надію оновлення світогляду, дає прагнення нового у світовій політиці. Цей аспект захищає та підтримує демократичні сили, допомагає боротися з диктатурою та мракобіссям", - вважаэ Дмитро Уранус. 

З'єднання Юпітера та Урана в Тельці - рідкісне явище. Саме під егідою такого з'єднання, як зазначив астролог, 83 роки тому було здобуто перемогу над гітлерівською Німеччиною у травні 1941 року. А якщо "відмотати" ще на 83 роки назад, то можна говорити про події після поразки Російської імперії у Кримській війні. У 1858 році було засновано "Головний комітет у селянській справі", далі - скасовано кріпацтво.

Уранус зазначає, що "для території України, Криму та Росії прохід Урану по Тельцю завжди був дуже болючим". На ці періоди припадає відкриття 15 травня 2018 року Кримського мосту до окупованого півострова. 2000 року відбулася перша інавгурація Путіна. Цими періодами зумовлені й напади РФ на Чечню, Грузію, Україну. Проте головна подія сталася 83 роки тому.

"Прихід до влади Путіна і поточна війна, всі ці події тісно пов'язані з війною 1941. Це свідчить про психологічну травму (кармічний слід), залишену в психіці Путіна та росіян тієї війною, і мерзенне, що цю травму експлуатує пропаганда РФ. Так, зараз ми стоїмо на порозі, за яким прірва тотальної світової війни, але, як я вже казав, є шанс її уникнути. Нині становище планет менш похмуре, як у період 1940-42", - впевнений астролог. 

Він рекомендує спецслужбам розвивати у російського диктатора почуття власного безсилля та приреченості, оскільки той є "демоном вищого розряду".

"Який результат? З'єднання Юпітера і Сатурна у Водолії, плюс перехід Плутона у Водолій, не пройде даремно для РФ. У минулий цикл з'єднань Юпітера і Сатурна у Водолії, майже 800 років тому, після століть міжусобиць на Русі, привів до татаро-монгольської навали та багатовікової ярма. У наш час Путін також розв'язав міжусобицю серед слов'янських народів. І найближчими роками, поки Путін при владі - Росія слабшатиме. Усі імперії рано чи пізно руйнуються. Процес її розпаду - справа не одного року. Але це все одно станеться протягом найближчих 20 років. Ключові помилки та події вже сталися - Путін напав на Україну. Цього вже ніяк не виправити та не загладити. Коли Росія ще сильніше ослабне, Китай та ісламський фундаменталізм, свого не проґавлять, і в них станеться нова "татаро-монгольська" навала, і буде нове ярмо, і ще багато всього, чого вони заслужили", - підсумував Дмитро Уранус. 

Читайте також: Астролог назвав місяць, коли помре Путін

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк