03.03.2024, 10:33

3 березня - перша дзеркальна дата весни: в чому особливість цього дня

зеркальная дата

3 березня - перша дзеркальна дата весни 2024 року. Такі дати вважаються особливими, вони можуть принести як удачу, так і проблеми, якщо не знати, як правильно поводитися.

Про особливості дзеркальної дати розкаже Час Пік.

Астрологи вважають, що 3 березня - не лише перша, а й найсильніша дзеркальна дата у сезоні. Це чудовий день для подяк та позитивних емоцій, які слід ретранслювати у Всесвіт. Також добре працюватимуть прохання про прощення. Дуже важливо залишатися щирим та не йти у зневіру.

У дзеркальну дату не можна сваритися, ображатися, провокувати конфлікти та пліткувати. Весь негатив, який людина виплесне у світ 3 березня, може повернутися їй сторицею.

Як правильно загадати бажання?

У дзеркальну дату можна попросити Всесвіт виконати заповітне бажання. Для цього необхідно написати на аркуші паперу свої думки та спалити його. Найкраще на аркуші спати всю ніч, а спалити його вранці.

Крім того, можна влаштувати ритуал із дзеркалом. Потрібно сісти навпроти дзеркала, дивитися на своє відображення і методично повторювати задумане. Добре працює і метод промовлення. Знайдіть відокремлене місце, заплющите очі і кілька разів вимовте бажання вголос. Воно не залишається непочутим.

Читайте також: Морози та сніг ще повернуться?: Синоптики дали прогноз на березень

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: