23.01.2024, 10:36

Складнощі на фронті та нові удари по мирних містах: відомий астролог дав прогноз щодо ситуації в Україні на найближчі тижні

астрология

Кінець січня та початок лютого можуть виявитися складними та важкими для українців. Можливі загострення на фронті та ракетні обстріли по мирних містах.

Короткостроковий астрологічний прогноз щодо ситуації в Україні найближчими тижнями дає відомий астролог Дмитро Уранус у ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

Уранус попереджає про серію напружених та небезпечних астрологічних аспектів для України, які можуть виникнути цього тижня.

Так, транзитний Марс проходить з'єднання з Нептуном у 12 секторі карти. Точний аспект - 23 січня, сильний вплив з 22 по 25 січня. В цей самий час транзитний Нептун перебуває в опозиції до Марсу карти України.

"Це взаємна транзитна аспектарна рецепція Марс-Нептун, сильна деструктивна комбінація. Даний аспект загрожує ударами ракет та дронів, з напрямків південний схід, південь і схід. Є небезпека для портової, військової та секретної інфраструктури, для нафтогазової промисловості, сховищ палива та боєприпасів, для медичної інфраструктури. Можуть бути зради та злив інформації ворогам. Дуже висока активність колаборантів", - прогнозує Дмитро Уранус.

Вперше з початку війни спостерігатиметься, як попереджає астролог, ще один аспект: транзитний Марс та Меркурій, що перебувають у з'єднанні, проходитимуть через Асцендент карти України. Аспект буде чинним з 24 по 28 січня. Така картина спостерігалася 15-16 лютого 2022 року. За словами астролога, у період з 24 по 28 січня може збільшитися динаміка на фронті. Ймовірні нові активні наступальні дії противника, потрібно бути готовими до загострення та втрат.

Надалі, згідно з прогнозом Урануса, транзитні Марс та Меркурій пройдуть висхідним місячним вузлом карти України 28-29 січня. У ці дні можливі нові удари ракетами та дронами. Активні наступальні дії ворога продовжаться. Після - черга напружених аспектів Марса закінчиться на найближчий час.

Крім того, астролог бачить транзитні місячні Вузли, які перебуватимуть у напруженому аспекті з місячними Вузлами в карті України. Точна дата 26 січня, аспект у максимальній силі з 22 січня по 9 лютого.

"Це так звана хрестова комбінація, найважчий кармічний час для країни. Закони та постанови, прийняті в цей час, працюватимуть не так, як хотілося, і можуть викликати безліч несподіваних проблем з їх виконанням. Аспект заважає швидкому досягненню цілей та комунікації з міжнародними партнерами. Можливі несподівані повороти у неправильному напрямку у міжнародній чи юридичній сфері. Слід уникати міжнародних скандалів, не можна потрапляти у конфліктні ситуації. Можливий тиск на Україну ззовні, з боку партнерів та сусідніх країн", - вважає астролог.

Щодо загальної картини повномасштабної війни, Уранус прогнозує труднощі і не найкращі часи.

"У карті початку повномасштабної війни зараз транзитний Сатурн стоїть у точному поєднанні з Сонцем карти війни. Точний аспект 22 січня, у максимальній силі з 14 січня по 1 лютого. Це аспект тупикової ситуації на війні, величезних труднощів на війні, перешкод у досягненні цілей на війні. І хто зараз буде робити активні дії - той зіткнеться з цими труднощами. Зараз нічого істотно змінити не можна. Це поганий час для наступів, тому нам слід перебувати в активній обороні і вимотувати ворога, який наступає, по максимуму", - упевнений астролог.

Читайте також: Лисичанам - трохи мотивації від котиків: отримайте свій заряд позитиву з лапок до рук

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк