15.01.2023, 09:55

Названо ім'я переможниці конкурсу "Міс Всесвіт"

Мисс Венесуэла, мисс США и мисс Доминиканская республика

Стало відоме ім'я переможниці одного з найпрестижніших конкурсів краси "Міс Всесвіт". Загалом у конкурсі брали участь дівчата з 84 країн світу.

У фінал конкурсу потрапили представниці США, Венесуели та Домініканської республіки. Представниця США Р'Боні Нола Габріель стала переможницею 71-го міжнародного конкурсу "Міс Всесвіт", який проходив у Новому Орлеані (штат Луїзіана), повідомляє Час Пік.

Вона випередила учасницю з Венесуели Аманду Дудамель, яка посіла друге місце. Третьою стала конкурсантка із Домініканської Республіки Андреїна Мартінес.

Габріель стала першою міс США, яка виграла цей конкурс, після Олівії Калпо в 2012 році. У свої 28 років Габріель займається дизайном екологічного одягу, керує фірмою, що випускає модну лінійку під її ім'ям, працює моделлю та "інструктором з шиття" у некомерційному ательє.

Габріель запам'яталася незвичайним образом на конкурсі національних костюмів: вона несла на своїх плечах 15-кілограмову конструкцію.

Нагадаємо, Україну на конкурсі представляла модель з Чернігова Вікторія Апанасенко, яка підкорила українців ефектним костюмом "Воїн світу".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк