25.02.2024, 16:31

Буданов пообіцяв окупантам нові сюрпризи в Криму - відео

Оксана Мовчан | Всі новини автора
ждло

Начальник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов заявив, що на ворогів очікують нові сюрпризи в Криму і він не рекомендує цивільному населенню користуватись так званим Кримським мостом.

Гучну заяву Буданов зробив у ]]>Facebook]]> напередодні Дня кримського спротиву російській окупації, передає Час Пік.

"Війна Росії проти України почалась далеко не два роки тому, а десять ― з окупації українського Криму. Однак ні українська держава, ні українці не погодились визнати право агресора на кримську землю. І спротив місцевого українського населення проти окупантів не вщухав ні на мить, попри репресії", - зазначив Буданов.

За його словами, для успішної оборони та контрнаступу Україна повинна контролювати акваторію Чорного моря та бути присутня на півострові Крим.

Буданов підкреслив, що поставлені завдання виконані: Росія втратила чверть своїх кораблів і змушена була виводити свій флот на узбережжя Кавказу, передислоковувати авіацію, бо аеродроми та військові об’єкти Криму постійно перебувають під вогневим впливом ЗСУ.

"Нашими успіхами ми надзвичайно завдячуємо мешканцям українського Криму, які не лише посилили опір окупантам, але й знаходять можливість відстежувати усю оперативну обстановку на півострові і якнайшвидше передавати цю інформацію нам", - зауважив він.

Начальник Головного управління розвідки МОУ нагадав, що ГУР обіцяло, що в 2023 році українські спецпризначенці будуть у Криму, і ця обіцянка була виконана.

"Ворогів очікують нові сюрпризи, і я б не рекомендував цивільному населенню користуватись так званим «Кримським» мостом", - наголосив Буданов.

Читайте також:

Укрпошта запустила пілотний проєкт із продажу ліків з безкоштовною доставкою

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк