25.02.2024, 07:54

Вночі росіяни атакували Україну ракетами та БПЛА: подробиці

беспилотник

У ніч на 25 лютого російські війська атакували Україну у дві хвилі: спочатку фіксувалися запуски ракет, потім безпілотників.

Про це повідомила керівник координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передає Час Пік.

"На початку ночі ворог намагався за допомогою тактичної авіації з Чорного моря знищити нашу ППО, для чого використовував ракети типу Х-31П, але вони були збиті над акваторією моря. Потім пішли хвилі дронів. Цієї ночі вони мали розгалуження і за напрямом, і за часом", - розповіла Гуменюк.

За її словами, спочатку атака проходила у напрямку Миколаївської області, наступна атака була спрямована на центральні регіони з переходом на східні. Першу та другу хвилі сили протиповітряної оборони Півдня відпрацювали результативно.

Над Херсонською областю було знищено 1 дрон, над Кіровоградською - 2 дрони, над Миколаївською- - 3 дрони.

За інформацією ]]>Повітряних сил ЗСУ]]>, ворожі безпілотники також становили загрозу для Запорізької та Дніпропетровської областей.

Читайте також: Частина Луганщини піде під воду? Окупанти відкрили "скриню Пандори", що може призвести до незворотної катастрофи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: