21.02.2024, 14:36

У РФ активно вербують ув'язнених жінок для участі у війні проти України - ЦНС

В РФ активно вербуют заключенных женщин для участия в войне против Украины - ЦНС

У Росії активно відбувається вербування ув'язнених жінок для участі у війні проти України. Якщо доживуть до закінчення контракту, їм обіцяють помилування.

У РФ активно вербують ув'язнених жінок для участі у війні проти України. Про це із посиланням на свої джерела повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"Зокрема, впродовж останніх місяців мо рф проводить роботу з ув’язненими у жіночих виправних колоніях в різних регіонах РФ. Під час таких візитів жінкам пропонують підписати контракт на рік. Їм пропонують в основному бойові посади, зокрема снайпера і штурмовика. При згоді на підписання контракту, передбачається проходження двомісячної програми навчання, після закінчення контракту - помилування", – йдеться у повідомленні ЦНС.

Якщо справа дійшла до жінок, росіяни справді мають величезні втрати у живій силі. Хоча, російське командування щосили намагається приховати реальні втрати. За даними ЦНС, кремлівські пропагандисти отримали завдання максимально зачистити інформаційний простір від реальних даних щодо втрат в Україні.

Усіх, хто каже правду про втрати росіян у "м'ясних штурмах", називають зрадниками та провокаторами. Наприклад, російського окупанта та пропагандиста Андрія Морозова ("Мурз"), який не побоявся розповісти про величезні втрати російської армії під час штурмів Авдіївки, буквально заклювали кремлівські пропагандисти. Сьогодні з'явилася інформація, що він застрелився на Донбасі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк