21.02.2024, 11:31

Повітряні сили ЗСУ "мінуснули" ще один російський винищувач-бомбардувальник Су-34

Воздушные силы ВСУ "минуснули" еще один российский истребитель-бомбардировщик Су-34

Повітряні сили ЗСУ вранці 21 лютого збили ще один російський винищувач-бомбардувальник Су-34. Крім того, вночі в результаті бойової роботи знищено керовану авіаційну ракету Х-59 та 13 з 19 "шахедів".

Українські захисники змогли знищити ще один російський винищувач-бомбардувальник Су-34. Про це ]]>повідомив ]]>Командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук, передає Час Пік.

Олещук не уточнив, на якому напрямку було збито винищувач, але за даними видання "Українська правда", літак збили на Східному напрямку.

"Цього разу можу сказати, що льотчику Су-35 пощастило – зманеврував і більше не ризикує. А от екіпаж Су-34 приєднується до нашої рубрики "Вечного полета, братья". Маю гарні результати об’єктивного контролю, щоб ніхто не сумнівався!

Будемо їсти руSSкого ведмедя малими шматками.

Разом – до перемоги!", - написав Олещук у Telegram.

Як ]]>повідомляють ]]>Повітряні сили ЗСУ, в ніч проти 21 лютого 2024 року окупанти атакували зенітною керованою ракетою С-300 (Ростовська обл.), керованою авіаційною ракетою Х-59 (Бєлгородська обл.), 4-ма крилатими ракетами Х-22 (Ростовська обл.) та 19-ма ударними безпілотниками типу "Shahed" (Приморсько-Ахтарськ – РФ).

"В результаті бойової роботи знищено керовану авіаційну ракету Х-59 на Полтавщині та 13 із 19-ти "шахедів" у межах Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та Донецької областей. Частина із шести не уражених ворожих БпЛА – не досягла своїх цілей", - йдеться у повідомленні.

Довідково: Су-34 - радянський і російський багатофункціональний фронтовий надзвуковий винищувач-бомбардувальник, призначений для завдання ударів по цілям противника в умовах сильної протидії засобами протиповітряної оборони противника та застосування сучасних засобів протиелектронної боротьби, а також ураження повітряних цілей противника вдень і вночі у простих та складних метеорологічних умовах.

Воздушные силы ВСУ Воздушные силы ВСУ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк