13.02.2024, 10:37

До Дня закоханих у Києві та Львові "Укрзалізниця" запустить особливий експрес "Потяг до тебе"

Ко Дню влюбленных в Киеве и Львове "Укрзализныця" запустит особый экспресс "Поезд к тебе"

До Дня закоханих Укрзалізниця спільно з Mastercard вдруге запустять "Потяг до тебе". У 2024 році поїзд курсуватиме не лише у Києві, а й у Львові.

Укрзалізниця знову запускає романтичний експрес до Дня закоханих. Про це ]]>повідомляє ]]>прес-служба АТ "Укрзалізниця".

Романтичні експреси курсуватимуть ввечері – 14,16 та 18 лютого. Вартість квитків залежить від дня тижня, ціни стартують від 304 грн у Львові та 458 грн у Києві. Половину місць безкоштовно надано пораненим військовослужбовцям на реабілітації.

"На пасажирів очікує романтична подорож під справжнім паровозом, у новенькому вагоні, в купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря наших дипломатичних рейсів Євгена Клопотенка", - повідомили в УЗ.

Подорож Києвом та Львовом триватиме трохи більше 2 годин, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі. Відправлення 14, 16 та 18 лютого:

  • у Львові о 18:55,
  • у Києві о 19:10.

Вечеря не входить до вартості квитка. Продаж квитків виключно у додатку Укрзалізниці. Знайти "Потяг до тебе" в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський - Київ-Романтичний, а також Львів - Львів-Романтичний.

"У разі повітряної тривоги після початку руху поїзда він продовжить рух до кінцевої зупинки чітко за графіком. Посадка та висадка під час тривоги - через підземні переходи у Києві та обхідними сходами у Львові", - повідомили в УЗ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк