06.12.2023, 10:58

З 10 грудня "Укрзалізниця" підвищить ціни на деякі квитки: яких маршрутів стосується

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Укрзалізниця

З 10 грудня "Укрзалізниця" планує підвищити вартість квитків на деякі маршрути. До цієї дати квитки можна придбати за старою ціною. Також компанія переглядає розмір знижок.

Про це повідомила]]> пресслужба "УЗ"]]>, передає Час Пік.

Компанія переглядає рішення щодо застосування знижок майже на всі міжнародні рейси. Це дозволить зменшити загальні збитки від пасажирських перевезень.

Вартість квитків на поїзд Київ — Варшава — Київ зросте на 72%. Також на цьому напрямку будуть доступні дешевші альтернативи.

"Залежно від класу місця вартість проїзду до Хелма та зворотно, звідки можна зручно пересісти на Варшаву, зросте наступним чином: на поїзди з Дніпра — у межах 4-11%, з Харкова — 17-48%, з Києва — 15-47%", — йдеться у повідомленні.

Вартість проїзду до Відня та Перемишля зросте на 3%, в Інтерсіті+ Київ — Перемишль — Київ — на 26%, а на нічному поїзді Одеса — Перемишль — Одеса — на 37-49%.

"Без змін залишиться вартість квитків на поїзди до Кишинева та Будапешта. Крім того, наразі уникнено підвищення тарифів на соціально важливі приміські перевезення", — додали в пресслужбі.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: До Угорщини та Австрії: Укрзалізниця анонсувала новий маршрут

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк