27.04.2024, 14:39

"Лафа закінчилася": На окупованій території "віджаті" в українців квартири "визволителям" доведеться купувати

На оккупированной территории "отжатые" у украинцев квартиры "освободителям" придется покупать

Вже ні для кого не секрет, що на захопленій території Луганщини окупаційна влада безцеремонно "віджимає" житло у законних власників. Проте радість окупантів, які отримували як подарунок нові квартири, була недовгою.

"Віджаті" в українців квартири на ТОТ тепер окупантам не роздають, а продають. Щедрість Москви вичерпалася. Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"Відібране в українців житло окупаційна влада продаватиме за пільговими кредитними ставками. Відповідне розпорядження видали у Кремлі.  

Учасники та ветерани бойових дій, які брали участь або сприяли виконанню завдань у "СВО" на тимчасово окупованих територіях України можуть тепер придбати квартиру на вторинному ринку за ставкою 2%.

У такий спосіб  окупаційна влада намагається латати діри у своєму бюджеті. А ще – це нова схема для наживи", - йдеться у повідомленні ЦНС.

Можна тільки уявити, як будуть розчаровані російські вояки та "наїхавші", які звикли відбирати, красти, безкоштовно користуватися чужим майном. Тепер їм доведеться платити за "комфорт і затишок", а це дуже образливо для російських "хероїв"...

Читайте також: "Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк