12.04.2024, 23:05

"Сухий наноасфальт" у Лисичанську, або Шедевроремонт доріг "по-руськи"

Марина Гончар | Всі новини автора
ремонт

У тимчасово окупованому Лисичанську на Луганщині росіяни роблять "все для людей". На цей раз під "велике відновлення" потрапила дорога.

За повідомленням з пропагандистських джерел, в одному з районів міста було зроблено роботи з "відновлення" дороги. Проте, дивлячись на кадри, використаний метод викликає питання якості та надійності роботи, передає Час Пік.

Окупанти заповнили ями в асфальті щебенем та будівельним пилом, що викликало критику серед місцевих жителів. Такий підхід до ремонту дороги не тільки не гарантує довговічність та якість покриття, а й наголошує на зневажливому ставленні до жителів міста.

Точне місце такого "шедевроремонту", на жаль, не відоме.

Після публікації виконаної роботи в одному з регіональних пабліків, активні коментатори не пропустили шанс вкотре висміяти окупантів:

"Капітальний ремонт! Молодці!",

"Аж видно, новий асфальт поклали, зробили розміточку, бордюр новий виклали і побілили, так ..."

"Сухий наноасфальт", - пишуть користувачі мережі.

Раніше повідомлялося, що в тимчасово захопленому Лисичанську Луганської області окупанти активно проводять "підготовку до літнього сезону", створюючи ілюзію добробуту та процвітання. У черговій спробі замаскувати реальну обстановку, вони зняли пропагандистський ролик, представляючи його як зусилля щодо "облагоджування" міста.

Читайте також: 

Вилучають та спалюють: На окупованій Луганщині росіяни знищують українські книги

"Іноземці" у своїй країні: Кому з мешканців Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного загрожує депортація

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк