09.04.2024, 08:24

Лисичанськ отримав "допомогу" у вигляді пожежної машини, але є нюанси

старая пожарная машина

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області сталася важлива подія - "шефський" Татарстан з панського плеча передав місту пожежну машину. Ось тільки від використання таких машин Лисичанськ давно відмовився. До російського вторгнення у місті був сучасний автопарк спецзасобів.

Татарстан радісно похвалився "допомогою" Лисичанську у вигляді стародавньої пожежної машини, передає Час Пік.

Транспортний засіб з минулого століття тепер "рятуватиме" місто від пожеж. Примітно, що подається "подарунок" так, ніби у Лисичанську ніколи не було пожежних машин. Але місцеві мешканці знають, що у місті вже давно використовувалися сучасні машини.

Чи є машина, яку викинув місту Татарстан, у робочому стані? Чи зможе автомобіль, якому вже кілька десятків років, оперативно обслуговувати місто у такій важливій справі, як гасіння пожеж? Це не має значення, коли потрібно влаштувати показуху, щоб усім було зрозуміло, як РФ "допомагає".

Так виглядає "допомога":

А так виглядали пожежні авто в Лисичанську до того, як РФ вирішила, що має "допомагати" місту:

Варто зазначити, що з автомобілями "швидкої допомоги" ситуація аналогічна. Росіяни віддають те, що вже давно не використовується, а якщо й використовується, то у відсталих російських глибинках, де й досі не підозрюють, що світ живе якось інакше. Наприклад, Рубіжне отримало в якості "швидкої" старий УАЗ. Щоправда, викликати медиків все одно не вийде через відсутність зв'язку.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Тонуть, але не у воді: Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне охопило "повальне" лихо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк