29.03.2024, 17:41

"Асортимент мізерний і несмачний": Мешканці окупованого Сєвєродонецька сумують за українськими продуктами

Віктор Білий | Всі новини автора

Мешканці окупованого Сєвєродонецька Луганської області нудьгують за українськими продуктами, і скаржаться на не смачний і мізерний асортимент міста.

Про це вони пишуть у місцевих пабліках, передає Час Пік.

"Хто знає, але в Росії ніколи не було якісної соняшникової олії. Також це стосується кетчупів, майонезів тощо. Асортимент мізерний і без смаку", - пишуть у мережі.

Також у мережі обговорюють, що жителі Сєвєродонецька запитують на ринку українську соняшникову олію. А на прилавках магазинів можна зустріти українську "Мівіну" та сіль.

"Ми завжди знали, якщо українське, значить смачне".

"У продуктів харчування є терміни придатності. Приправи – 12 місяців, соняшникова олія – 12-24 місяці. Тому залишки зі складів вже за термінами не підходять".

"Я як в окупації побула, спробувала, яке го*но нам привозили звідти до магазинів. Більшої гидоти ніде не бачила. Сміття, а не продукти. А ціни лупили втричі. Дякую ЗСУ, виперли всю скотину з мого будинку!", - коментують пост користувачі мережі.

Читайте також:

"Сухий закон": Встановлено повну заборону на роздрібний продаж алкоголю в Лисичанську, Сєвєродонецьку, Рубіжному та 2-х районах "ЛНР"

У мережі показали ціни на "соціальний товар" в окупованому Сєвєродонецьку - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк